Logo Connecta-t

Avís Legal

Dades Ientificatives

En compliment amb el deure d'informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es faciliten les següents dades: la empresa titular de domini web és Marc Beramendi Nualart (a partir d'ara Connecta't), amb domicili a Barcelona, número de DNI: 46135227X Correu electrònic de contacte: webmaster@mberamendi.cat.

USUARIS

L'accés i / o ús d'aquest lloc web creat per Connecta't atribueix la condició d'USUARI, que accepta, des d'aquest accés i / o ús, les Condicions Generals d'ús aquí reflectides. Les esmentades condicions s'aplicaran independentment de les condicions generals de contractació que si escau resultin d'obligat compliment.

Ús del lloc Web

mberamendi.cat proporciona l'accés a multitud d'informacions, serveis, programes o dades (des d'ara, "els continguts") a Internet pertanyents a Tours a Barcelona o als seus llicenciants als quals l'USUARI pugui tenir accés. L'usuari assumeix la responsabilitat de l'ús del portal.

Propietat intel·lectual i industrial

Connecta-t per si o com a cessionàri, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial d'aquest lloc web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu , imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d'ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de Connecta't o bé dels seus llicenciants. Les imatges utilitzades han estat obtingudes de forma gratuïta de freepick.es, l'atribució a l'autor concret es troba en el títol de la imatge.

Excluxió de garanties i responsabilitat

Connecta't no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del lloc web o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts , malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

Galetes (cookies)

Aquesta web no fa ús de cap tipus de galetes, i no fa cap seguiment de l'usuari. Tampoc hi ha galetes de tercers.

Document actualitzat a 31/12/2018