| Índex |
Cat · Esp · Eng · Fra
El xató és un element recurs gastronòmic que comparteixen les comarques de l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf. E xató és part de la dieta Mediterrània |
|
Foto: 1/1 |
El xató és una salsa feta amb ametlles i avellanes torrades, molla de pa amb vinagre, all, oli, sal i, l'ingredient que la fa diferent, la nyora o pebrot de romesco. Aquesta salsa acompanya una amanida d'escarola, amb anxoves, tonyina i bacallà.
La Ruta del Xató és una proposta de Turisme Gastronòmic de les comarques de l'Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf
- sense informació -
- sense informació -
Segons el menú del restaurant, el preu oscil.la entre els 19 i 30 Euros.
- sense informació -
- sense informació -
- sense informació -
Consorci dels Ajuntaments de Vilanova i la geltrúm, El Vendrell, i Calafell, el patronat de turisme de vilafranca, i l'agència de promoció de turisme de Sitges
Bé d'interès Cultural |
|
Bé d'interès Natural |
Recurs Essencial |
|
Recurs d'interès Local |
|
Recurs Potencial |
CFGS - Guia, Informació i Assistència turística |
Zaida Sillah Marc Beramendi © mBeramendi.cat |