Logo Connecta-t

Contacte

Pots contactar amb nosaltres per telèfon o whatsapp al número +34 654 762 050 o enviar un email a webmaster@mberamendi.cat.

Si ho vols ens podem conèixer per videoconferència: Meet, Webex, Zoom, Skype, Whatsapp o el sistema que prefereixis.

Omple el següent formulari, i indica en la consulta com prefereixes que ens posem en contacte amb tu.

Imatge de freepik.es | Telèfon vermell
He llegit i accepto la política de privacitat
X

En virtud del Reglament General de Protecció de Dades UE-2016/679, del Parlament i Consell d’Europa, i de l’LOPD 3/2018, de garantia dels drets digitals, Marc Beramendi Nualart responsable del tractament de les seves dades personals l'informa que seran tractades per a la gestió administrativa, comptable i la prestació del servei ofert i l’enviament d’informació. No se cediran a tercers, llevat d’obligació legal, podent exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació a webmaster@mberamendi.cat.

En cumplimient de la llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic i Internet, l'informem que pot revocar el consentimient per la recepció de correu electrònico en qualsevol moment, de manera sencilla i gratuïta, enviant un correu electrònic amb la seva solicitut a: webmaster@mberamendi.cat

Sobre E-mail

ÚS DE GALETES
Aquest lloc web utilitza galetes de Google Analytics. Si continua navegant està consentint i acceptant l´ús i la nostra política de galetes, que trobarà al nostre avís legal.

ACCEPTO