Logo Connecta-t

Entrades al Blog

Com optimitzar la càrrega del teu lloc Web (I)

Publicat el 29/04/2021

Imatge | Com optimitzar la càrrega del teu lloc Web (I)

Aquest és el primer de 3 articles on expliquem diferents maneres per reduir significativament el temps de càrrega d’un lloc web, i millorar-ne el rendiment, que  és un del components del que s’anomena WPO (Web Page Optimization).

En el temps de càrrega hi intervenen molts factors, alguns s’escapen al control del programador, com el servidor on està allotjat, la velocitat de la xarxa, la distància amb el servidor, o la capacitat del dispositiu que la mostra. Ens concentrem en els factors que es podem controlar en la programació del lloc web.

SERPs i Snippets, què son?

Publicat el 25/01/2021

Imatge | SERPs i Snippets, què son?

El complicat món del SEO ve acompanyat de conceptes, abreviacions o noms que sovint el fan encara menys comprensible. SERPs i snippets son dos conceptes que van units i que sovint es confonen.

1.- Que son les SERP?

SERP son les sigles de “Search Engine Results Page” que es tradueix per: Pàgina de resultats de la cerca, qualsevol que hagi fet servir un cercador les coneix. Per explicar-ho d’una manera més pràctica, quan cerquem la “cartellera cinema Barcelona” a Google obtindrem els resultats de la cerca en una llista, aqueta llista és la SERP.

ÚS DE GALETES
Aquest lloc web utilitza galetes de Google Analytics. Si continua navegant està consentint i acceptant l´ús i la nostra política de galetes, que trobarà al nostre avís legal.

ACCEPTO