Logo Connecta-t

El nostre propi motor

Anomenem motor al conjunt de programari que permet que el lloc web funcioni. La base és la programació en llenguatge PHP, el més utilitzat en la programació de llocs web.  Aquesta programació genera un codi en format HTML que es enviat al navegador de l'usuari, juntament amb fitxers d'estils CSS, codi javascript, o les imatges i vídeos.

Adaptem aquest motor en cada projecte per ajustar-nos a les exigències del SEO, perquè els cercadors com Google indexin correctament el lloc web i totes les pàgines que el componen.

Codi php

Frontend: la web pública

Per Frontend entenem l'interficie gràfica que veu l'internauta, l'usuari que accedeix al lloc web des d'un cercador, un enllaç en un correu electrònic o les xarxes socials.

És la part pública de lloc web. Es crea a través d'un procés de disseny gràfic centrat en l'experiència de l'usuari, estructurant la informació, els punts sensibles, enllaços etc...

El lloc web ha de transmetre la imatge, la personalitat, i els valors de l'empresa o organització. La navegació ha de ser intuitiva, la informació pertinent., i l'estructura del codi adaptada a les exigències del SEO per facilitar-ne la indexació en els cercadors.

Adaptació a dispositius

Backend: el Tauler

El Backend és la part del darrera del lloc web , la interfície desitinada al seu mateniment: introduir i modificar el contingut.

El nostre gestor de continguts  és molt sencill i intuitiu, per utilitzar-lo no es requereixen coneixements de progamació, s'utilitza un entorn amigable i amb l'editor Html TinyMce.

El Tauler es configura amb diferents mòduls, botiga, gestió de les pagines, botiga online, o blog. De manera que es pot ampliar la funcionalitat del lloc web fàcilment.

Tauler | Els nostres Treballs | Disseny de Freepik.es

ÚS DE GALETES
Aquest lloc web utilitza galetes de Google Analytics. Si continua navegant està consentint i acceptant l´ús i la nostra política de galetes, que trobarà al nostre avís legal.

ACCEPTO