Logo Connecta-t

GuiApp

Guiapp és una aplicació per la gestió de reserves en activitats turístiques promogudes en diverses plataformes, especialment Walking Tours.

És una Web App, per tant és 100% online i accessible des de dispositius mòbils o ordinadors. Inclou administració i control d’accés dels usuaris.

Pretén solucionar les principals necessitats de comunicació amb el client, el control d’assistència i la comunicació de les absències.

S’hi pot incorporar un mòdul de gestió de avançada de l’equip de guies per organitzar la disponibilitat i els torns segons la previsió d’afluència. Es poden configurar diferents resums mensuals per guia, visita i plataforma.

GuiApp

Base de Dades de reserves

El principal objectiu de l’aplicació és reunir en una sola base de dades la informació de les reserves de serveis turístics realitzades en diferents plataformes. Cada plataforma utilitza un format de comunicació diferent i un sistema de gestió propi, el que dificulta la compatibilitat de la informació.

Actualment reconeix, entre altres, reserves de Guruwalk, Yoorney, Civitatis, o Freetour.com, en total més de 10 plataformes diferents.

Comunicació amb els clients

L’aplicació facilita la comunicació amb els clients, per email o whatsApp, amb missatges personalitzables i individualitzats.

També permet fer seguiment de les comunicacions amb diferents estats, notificat, confirmat, anul·lat, etc...

S’hi pot incloure un mòdul de correu electrònic per enviar recordatoris.

Versió mobil

Control d’Assistència en el punt de trobada

En el punt de trobada l’aplicació permet controlar els assistents, per després comunicar els assistents a les plataformes. Les reserves apareixen ordenades alfabèticament i agrupades per visita, en un mateix llistat diari. Un quadre resum indica el total per visita i suma diària.

Amb el mòdul de gestió de guies es podran organitzar els grups per guies de manera nominal, y se’n podran obtenir resums mensuals per tal de facilitar-ne la facturació.

ÚS DE GALETES
Aquest lloc web utilitza galetes de Google Analytics. Si continua navegant està consentint i acceptant l´ús i la nostra política de galetes, que trobarà al nostre avís legal.

ACCEPTO