Logo Connecta-t

Quina és la meva IP?

Aqui sabràs quina és la teva IP, i podràs geolocalitzar qualsevol adreça IP. Les dades s'obtinen a través del teu navegador. En trobaràs més informació a  la publicació que saben de tu les webs que visites del nostre blog.

La geolocalització* és relativa, la base de dades que utilitzem és gratuita i està actualitzada a 1/02/2021, els proveïdors d'internet (ISP) poden haver fet canvis que no estiguin registrats. Els Operadors mòbils solen registrar adreces IP disponibles en altres ciutats, així que algunes geolocalitzacions poden ser errònies.

A Connecta't no registrem cap mena d'activitat relacionada amb la geo-localització de l'usuari o del seu sistema informàtic. El nostre servidor funciona amb Apache, que utiltza les dades d'accés per generar estadístiques completament anònimes, aquestes dades  s'eliminen de manera automàtica periòdicament.

*Les dades de geolocalització s'han obtingut de IP2Location LITE, disponible a https://lite.ip2location.com.

Imatge creada per a Freepik.com
servidor

Les teves dades públiques

Aquestes son les dades que el nostre servidor conneix de la teva connexió:

IP remota: 3.238.7.202
Sistema Operatiu: https://commoncrawl.org/faq/

Les dades del teu sistema es coneixen a través del User Agent del teu navegador:

CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)

Segons la IP

La teva Localització*

...

Javascript

Les dades del teu Navegador

Aquesta informació es troba en el navegador (Chrome, Forefox, Safari...), i pot ser seguida i coneguda pel lloc web que visites a través de les "cookies".

ÚS DE GALETES
Aquest lloc web utilitza galetes de Google Analytics. Si continua navegant està consentint i acceptant l´ús i la nostra política de galetes, que trobarà al nostre avís legal.

ACCEPTO