Logo Connecta-t

Quina és la meva IP?

Aquesta pàgina et permetrà saber quina es la teva IP, amb la que navegues i que registraran els llocs que visitis.

Les dades que es mostren en aquesta pàgina s'han obtingut a través del navegador de l'usuari. Pot saber-ne més del procés que s'ha seguit en la publicació que saben de tu les webs que visites del nostre blog.

El nostre servidor funciona amb Apache, que utiltza les dades d'accés per generar estadístiques completament anònimes, les dades d'accés s'eliminen de manera automàtica periòdicament.

La geolocalització* és relativa, la base de dades que s'utilitza és gratuita i està actualitzada a 1/11/2020, els proveidors d'internet (ISP) poden haver fet canvis que no estiguin registrats. Els Operadors mòbils solen registrar adreces IP disponibles en altres ciutats, així que les localitzacions poden ser errònies.

A Connecta't no registrem cap mena d'activitat relacionada amb la geo-localització de l'usuari o del seu sistema informàtic.

*Les dades de geolocalització s'han obtingut de IP2Location LITE, disponible a https://lite.ip2location.com.

Imatge creada per a Freepik.com
 
servidor

Les teves dades públiques

Aquestes son les dades que el nostre servidor conneix de la teva connexió:

IP remota: 100.24.113.182
Sistema Operatiu: https://commoncrawl.org/faq/

Les dades del teu sistema es coneixen a través del User Agent del teu navegador:

CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)

Segons la IP

La teva Localització*

...

Javascript

Les dades del teu Navegador

Aquesta informació es troba en el navegador (Chrome, Forefox, Safari...), i pot ser seguida i coneguda pel lloc web que visites a través de les "cookies".

ÚS DE GALETES
Aquest lloc web utilitza galetes de Google Analytics. Si continua navegant està consentint i acceptant l´ús i la nostra política de galetes, que trobarà al nostre avís legal.

ACCEPTO