Logo Connecta-t

Aùpali Portabebès

Es una bonica botiga de portabebés i joguines de fusta, que a més té una important presència a internet a través d'una botiga on-line amb prop de 1000 articles disponibles.

La web creada fa 5 anys funcionava amb el CMS de Wordpress i utilitzava WooComerce, l'ús intensiu acumulat feia que el el lloc web fos lent. A més el lloc estaba sent victima d'un atac DDos, probablement per a fer SEO negatiu, aprofitant les febleses d'algun plug'in i una arquitectura de base de dades massa pesada.

Aúpali - Al mòbil

Solució proposada i funcionalitat

Es proposa fer una nova programació del lloc web, eliminant tot allò que és superflu en els CMS populars. Un nou lloc web que permeti un creixement intensiu per als propers anys, i molt intuitiu,  adaptat a la manera de treballar de l'usuari.

El centre del lloc web és la botiga online, les articles es classifiquen per categoria i  subcategoria, per marca, i diferents edats. Alguns tenen diferents talles i colors, i es crea un sistema d'etiquetes.

En la versió per a mòbil la barra dels filtres de la botiga queda oculta, i es mostra amb un botó. 

Al Blog, s'afageix la llista amb totes les publicacions, mostrant les més antigues que anteriorment quedaven ocultes.

Per evitar alguns atacs, els filtres de la botiga online es controlen amb variables globals de sessió, així s'evita passar els paràmetres a través dels enllaços.

Adaptació del Tauler

S'adapta el gestor de continguts (CMS) per treballar com a botiga online.

la llista d'articles (més de 1000) permet filtres i es navega amb controls de pàgina. S'habilita a la mateixa llista la modificació del stock, i l'establiment de destacats. D'aquesta  manera no cal accedir a la fitxa de l'article per fer els canvis més habituals.

Degut a la complexitat de la ficha de l'article, els canvis es guarden en segon pla, així s'evita perdre dades i es guanya en funcionalitat. S'habiliten llistes desplegables per a edats, talles i colors i etiquetes i en s'aprofita al màxim l'amplada de la pantalla del dispositiu.

Per a la migració del antic sistema es crea una funció d'impotació les dades de la botiga en Wordpress i WooComerce, les categories, els preus, els stocks, etc...

Aupali - nou Tauler 2.2
Comparteix:
Compartir Facebook Compartir Twitter Compartir Linked-in

Torna als Projectes

Fitxa tècnica

Entrega: Juny 2020

Execució del projecte: 3 mesos

Web

Pàgines: +18 pàgines i inumerables llistes d'articles amb filtres i ordenació. La ficha de l'article conté una galeria d'imatges.

Disseny Gràfic: Plantilla del client.

Mida Transferida: 2.5 Mb (pàgina d'inici).

Altres: La nova web utilitza un 80% menys de recursos del servidor (memòria i processador). Es carreguen imatges en diferit perquè la web sigui més lleugera en dispositius mòbils. La nova web és un 90% més ràpida que l'anterior.

Tauler 2.2

Usuaris: Es preveuen 5 nivells de permisos, web, botiga, blog, tpv i administrador.

Base de dades: Sistema mySQL, 23 taules i més de 9000 registres.

Funcionalitats: Les llistes d'articles i comandes es mostren amb filtres (categoria, marca, etc...) i amb controls de pàgines. Edició del contingut amb l'editor TinyMce.

Llenguatges: PHP, SQL i Javascript.

Maquetació: Html 5 i CSS 3.

Altres: El tauler s’ha dissenyat pensant en la productivitat dels usuaris.

ÚS DE GALETES
Aquest lloc web utilitza galetes de Google Analytics. Si continua navegant està consentint i acceptant l´ús i la nostra política de galetes, que trobarà al nostre avís legal.

ACCEPTO