Logo Connecta-t

Els Blaus, Centre Excursionista

Es un centre excursionista fundat l'any 1920. La seva activitat es centra en la muntanya. Com moltes altres entitats del mateix estil el món digital representa un repte per la  supervivència.

Compren un lloc web l'any 2009, mantingut per un petit grup de socis, sense formació especifica. Al lloc web original se li dona una funció comunicativa i es destina a la comunicació interna. L'any 2013 s'amplia l'àmbit del lloc web i es busca arribar a un públic més ampli, i es creen perfils a les xarxes socials. L'any 2015 s'actualitza el CMS a la primera versió del Tauler, es crea un manual i es forma a l'equip que gestionarà el lloc web.

Els reponsables del centre volen continuar amb la actualització del lloc web afegint-hi les inscripcions a les activitats i una passarel·la de pagament, a més d'adaptar-lo als dipositius mòbils.

Els Blaus des del Mòbil

Solució proposada i funcionalitat

Es proposa ampliar la funcionalitat del lloc web amb la gestió d'una llista de correu per a l'enviament de butlletins electrònics (newsletters).

Es crea una central de reserves per gestionar les inscripcions a  les activitats del centre i es programa la passarela de pagament.

Finalment s'adapta tot el lloc web a tots els dispoditius, especialment el mòbils.

Adaptació del Tauler

Aquesta web estrena el Tauler 1.1 (amb gestió de base de dades) l'any 2015, però s'adapta a tauler 2.1 per admentre les noves funcions. 

Es creen 9 nivells de permisos per limitar l'accés a les tasques assignades a l'usuari: edició de la pàgines, activitats al calendari, butlletins, inscripcions, cobrament per TPV, etc....

 

Tauler 2.1
Comparteix:
Compartir Facebook Compartir Twitter Compartir Linked-in

Torna als Projectes

Fitxa tècnica

Entrega: Juliol 2017

Execució del projecte: 6 mesos

Web

Pàgines: +30 pàgines, galeries i una central de reserves.

Disseny Gràfic: Plantilla pròpia

Mida Transferida: 2.5 Mb (pàgina d'inici).

Altres: Passarel·la de pagament, mòdul de newsletters, central de reserves.

Tauler 1.1 (actualment 2.1)

Usuaris: +10 usuaris amb 9 nivells de permisos.

Base de dades: Sistema MySql.

Funcionalitats: Edició del contingut amb l'editor TinyMce.

Llenguatges: PHP i Javascript.

Maquetació: Html 5 i CSS 3.

Altres: Gestió del pagaments per TPV, llista de contactes amb filtres segons procedència.

Manual: Consulta el manual en pdf.

ÚS DE GALETES
Aquest lloc web utilitza galetes de Google Analytics. Si continua navegant està consentint i acceptant l´ús i la nostra política de galetes, que trobarà al nostre avís legal.

ACCEPTO