Logo Connecta-t

Finques Alzina

Agència immobiliària a l'hospitalet que celebrava 25 anys l'any 2019. L'agència va aprofitar l'aniversari per fer un canvi d'imatge i per crear una nova web.

La Agència està associada a APIalia i utiliza Ghestia, una eina immobiliaria que permet compartir immobles amb altres agències. El client requeria que la web fos compatible amb la informació que diariament comunica Ghestia.

Alzina- immoble a la web i al tauler

Solució proposada i funcionalitat

Es proposa una pàgina d'inici que resumeix tot el contingut del lloc web, amb una clara presència del equip humà de Finques alzina i les últimes novetats del bloc o les faq's.

S'aposta pel video, amb la gravació d'un video promocional i dirigint les faq's cap a un video-blog de consells.

S'habilita la compartició de la fitxa del immoble per xarxes socials i whatsapp. S'inclou un formulari de contacte a cada fitxa i la posibilitat de contactar amb el comercial per whastapp.

Adaptació del Tauler

S'adapta el gestor de continguts (CMS) a les tasques diaries de personal, amb una interfície senzilla i amb els elements justos i necessaris.

S'habilita en l'acollida al tauler un accés directe al mòdul d'actualització de les dades de Ghestia, que descarrega i comprova les dades de manera automàtica.

S'utilitzen colors i icones a la llista d'immobles per mostrar informació adicional, i si hi han accions pendents. La llista incorpora filtres i casella de cerca.

Alzina - Llista amb filtres
Comparteix:
Compartir Facebook Compartir Twitter Compartir Linked-in

Torna als Projectes

Fitxa tècnica

Entrega: Abril 2019

Execució del projecte: 8 setmanes

Web

Pàgines: 8 pàgines, resultat de la cerca i fitxes dels immobles. Cada fitxa conté una galeria d'imatges amb miniatures. Tot el lloc en 2 idiomes.

Disseny Gràfic: Estudi Manuela Márquez.

Mida Transferida: 3 Mb (pàgina d'inici).

Altres: S'habilita una llista de "preferits", basada en cookies per que l'usuari pugui marcar alguns immobles per després o en una posterior visita poder llistar-los.

Tauler 2.1

Usuaris: Diversos usuaris, amb 4 nivells de permisos, Immobles, web, blog i faq's, i administrador.

Base de dades: Sistema mySQL.

Funcionalitats: . Edició del contingut amb l'editor TinyMce.

Llenguatges: PHP, SQL i Javascript.

Maquetació: Html 5 i CSS 3.

Altres: El tauler s’ha dissenyat pensant en la productivitat dels usuaris.

ÚS DE GALETES
Aquest lloc web utilitza galetes de Google Analytics. Si continua navegant està consentint i acceptant l´ús i la nostra política de galetes, que trobarà al nostre avís legal.

ACCEPTO